
Η εκδήλωση οργανώθηκε απ΄ την Τοπική Πλατφόρμα για την Απασχόληση και την Επιχειρηματικότητα Νέων Επιστημόνων στην Καινοτομία, την Έρευνα και την Τεχνολογική Ανάπτυξη» που υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «C.ΙΝ.Ε.ΕΜ. Δίκτυο Προώθησης της Ανταγωνιστικότητας, Καινοτομικής προγραμμάτων για την απασχόληση (Δράση- ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ – ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ).
Ο κ. Χρήστος Δ. Κατσάνος, Γεωπόνος με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και εικοσαετή και πλέον εμπειρία στις υδροπονικές θερμοκηπιακές καλλιέργειες και το Branding, ανέπτυξε το θέμα «Το παράδειγμα της Υδροπονίας στην παραγωγή επωνύμων branded προϊόντων» δίνοντας ιδέες και εμπνεύσεις από τη μέχρι τώρα παρουσία καινοτομικών επώνυμων προϊόντων (brands) στην ελληνική αγορά (υδροπονική φράουλα, μαρούλι για κομμένη σαλάτα, τομάτες snack κλπ).
Search
Πρόσφατα Άρθρα
- Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΥΡΓΟΥΛΗΣ στην ομάδα της Iq Crops
- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ AgroExpo 2025 ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
- ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΓΕΩΠΟΝΟΥ
- ΕΚΔΗΛΩΣΗ IQCROPS 2025 στην Ιεράπετρα – Τρέχουσα καλλιεργητική περίοδος, προκλήσεις και σημεία προς βελτίωση – η δυναμική των υδροπονικών καλλιεργειών
- Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΑΚΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ IQ CROPS LTD
- Συνέντευξη του Γιώργου Λυβιάκη στον ΗΧΩ FM: Αντιμετώπιση του στρες των φυτών με τα έξυπνα προϊόντα της IQ CROPS
- Η IQ Crops παρούσα στην “14th International Conference & Exhibition on Green Flexible Printed Electronics Industry (ICEFPE24) and AGRIVOLTAICS 2024”