ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ – “ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΕΔΑΦΟΥΣ: Πως δρουν οι Μυκόριζες, οι Μικροοργανισμοί, οι Χαρπίνες και τα Αμινοξέα στην Υγεία του Εδάφους και των Φυτών”

PIUSFLORIS min

Μετά την Πελοπόννησο το περασμένο καλοκαίρι, ήρθε η σειρά της Βόρειας Ελλάδας να οργανωθεί ένα σεμινάριο πάνω σε “καυτά” θέματα της Γεωργίας σήμερα, πάντα με γνώμονα την αειφορία του σπουδαίου πόρου που λέγεται Έδαφος αλλά και τη συζήτηση πάνω στην “Υγεία” τόσο του Εδάφους όσο και των Φυτών.

Χαρά μας να συνδιοργανώνουμε μαζί με το Ινστιτούτο Γενετικής Βελτίωσης & Φυτογενετικών Πόρων αλλά και το “βραχίονα διαχείρισης γνώσης” του The DKG Group την εκδήλωση αυτή.

Θερμές ευχαριστίες φυσικά και στον κύριο Ομιλητή του Σεμιναρίου κ.@Pius Floris που οι γνώσεις του και εμπειρίες του είναι τόσο μεγάλες πάνω στη Βιολογία του Εδάγους, που βραβεύτηκε γι αυτό από τη Βασιλική Οικογένεια της Ολλανδίας!

Εκτός των άλλων , ο κ. Pius Floris είναι και Γενικός Διευθυντής της Plant Health Cure BV , της οποίας η IQ IQ Crops Ltd είναι αντιπρόσωπος των καινοτόμων προϊόντων της.

Connect With Us

Καλέστε μας ή αποστείλετε email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.