
Αν χρειάζονται κάποια βήματα μέχρι η ιδέα να γίνει πράξη και κατόπιν επιχείρηση, τότε το πρώτο έγινε. Όχι το πιό δύσκολο αλλά το αναγκαίο. Κι αυτό δεν είναι άλλο απ΄την εναρκτήρια παρουσίαση και διάλογο πάνω στις διάφορες οπτικές της καλλιέργειας αλλά και αξιοποίησης των προϊόντων των Αρωματικών & Φαρμακευτικών Φυτών.
Κι αυτό συνέβη στο Καλέντζι Ιωαννίνων στην ημερίδα που διοργάνωσε στις 28/3/2015 ο Οργανισμός Πολιτισμού του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων στο ΄΄Κέντρο Ανάδειξης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Κατσανοχωρίων΄΄ στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Πλαισίων Καλεντζίου.
Εμείς από την πλευρά μας αποδεχτήκαμε την πρόσκληση του Δημάρχου κυρίου Σεντελέ μέσω του κυρίου Βαγγέλη Γιωτόπουλου V&A Giotopoulos Studio Photography και προσπαθήσαμε να αναλύσουμε την πλευρά του Branding.
Ευχόμαστε να πετύχαμε να προβληματίσουμε το πολυπληθές κοινό που τίμησε την ημερίδα.
Search
Πρόσφατα Άρθρα
- Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΥΡΓΟΥΛΗΣ στην ομάδα της Iq Crops
- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ AgroExpo 2025 ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
- ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΓΕΩΠΟΝΟΥ
- ΕΚΔΗΛΩΣΗ IQCROPS 2025 στην Ιεράπετρα – Τρέχουσα καλλιεργητική περίοδος, προκλήσεις και σημεία προς βελτίωση – η δυναμική των υδροπονικών καλλιεργειών
- Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΑΚΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ IQ CROPS LTD
- Συνέντευξη του Γιώργου Λυβιάκη στον ΗΧΩ FM: Αντιμετώπιση του στρες των φυτών με τα έξυπνα προϊόντα της IQ CROPS
- Η IQ Crops παρούσα στην “14th International Conference & Exhibition on Green Flexible Printed Electronics Industry (ICEFPE24) and AGRIVOLTAICS 2024”