ΔΙΑΦΥΛΛΙΚΗ ΘΡΕΨΗ ΣΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΜΟΥΡΩΝ

berries min

(Βατόμουρα, Σμέουρα, Μύρτιλα, Φράουλες)*

Η διαφυλλική θρέψη παρέχει ισχυρή υποστηρικτική λειτουργία στην ισορροπία μεταξύ της φυλλικής επιφάνειας και της καλής ανάπτυξης, της ανθοφορίας και της  καλής ανάπτυξης των καρπών. Επιπλέον, αυτή την περίοδο σχηματίζονται μπουμπούκια ανθέων και υπάρχει μια μεγάλη ανάγκη σε μεταλλικά στοιχεία.

Εξαιτίας του εξαιρετικά ευμετάβλητου καιρού (από κρύο σε συννεφιά, σε βροχή και κατόπιν ηλιοφάνεια), η αποσυμφόρηση της καλλιέργειας απ αυτού το είδους του στρες πρέπει να είναι επισταμένη.

Η διαφυλλική θρέψη μέσω του Plant Feed® Ανάπτυξης που παρέχει ένα υψηλό επίπεδο φυτικών αμινοξέων, τα οποία, ως δομικά στοιχεία των φυτών, μπορούν να δημιουργήσουν ανάπτυξη χωρίς να χρησιμοποιούν πολλή ενέργεια. Αυτή η διαφυλλική τροφή είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική κατά τη διάρκεια στρεσογόνων περιόδων, όπως είναι η εποχή που διανύουμε.

Εφόσον υπάρχουν ακόμα συνθήκες υψηλής υγρασίας, προτείνουμε τη συνέχιση της χρήσης του Plant Feed® Ανάπτυξης , καθώς περιέχει την περισσότερη ενέργεια με τη μορφή φυτικών αμινοξέων.

Όταν τελειώσει η περίοδος μορφοποίησης των ανθέων και της σχηματοποίησης των καρπών, προτείνουμε τη χρήση του Plant Feed® Ανθοφορίας το οποίο εστιάζεται στην ανάπτυξη του μεγέθους και της ωρίμανσης των φρούτων.

Συνιστάμενη δοσολογία:

Plant Feed® Ανάπτυξης εβδομαδιαία 300cc + 100 cc Fulvic 25 ανά στρέμμα

Plant Feed® Ανθοφορίας εβδομαδιαία 300cc + 100 cc Fulvic 25 ανά στρέμμα

  • Οι συμβουλές παρέχονται σε συνεργασία με το Τεχνικό Τμήμα της Plant Health Cure BV

Connect With Us

Καλέστε μας ή αποστείλετε email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.