Διαδικτυακό Σεμινάριο για τη Φαρμακευτική Κάνναβη (Medicinal Cannabis) – 30 Μαρτίου 2021

VIRTUALMEDICINALCANNABIS min

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΝΝΑΒΗ (Medicinal Cannabis) – 30 Μαρτίου 2021

Η τελευταία μας συμμετοχή στην έκθεση GreenTech στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας έλαβε χώρα το 2019, μιας και πέρυσί δεν μπόρεσε να διοργανωθεί εξαιτίας της πανδημίας.

Εκεί είχε λάβει χώρα η πρώτη επίσημη παρουσίαση του Κλάδου της Φαρμακευτικής Κάνναβης με ειδικό χώρο διαμορφωμένο για περίπτερα, σεμινάρια και panels με ομιλητές απ΄όλη την αλυσίδα (παραγωγή, επεξεργασία, τελικό προϊόν, κρατικοί αξιωματούχοι κλπ). Εμείς είμασταν εκεί για την παρουσίαση του εξειδικευμένου κύβου της Grodan για την καλλιέργεια.

Φέτος μιας και τα μέτρα για τον covid παραμένουν ενεργά, θα διοργανωθεί ένα εξαιρετικό διαδικτυακό Panel από ανθρώπους πού θα παρουσιάσουν τις εξελίξεις του θέματος στις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γερμανίας, δύο χωρών που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο κυρίως στην κατανάλωση της Φαρμακευτικής Κάνναβης.

Εμεί θα το παρακολουθήσουμε, μιας και ένα από τους Moderators είναι ο κ. Sonny Moerenhout αποκλειστικός συνεργάτης μας πάνω στη δική μας Υδροπονική Λύση Φαρμακευτικής Κάνναβης με την ονομασία Medi Canna Best®.

Connect With Us

Καλέστε μας ή αποστείλετε email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.