ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

H DKG Consulting DKG ConsultingDKG Consulting ιδρύθηκε το 2001 απο τον κ. Χρήστο Δ. Κατσάνο και τον κ. Ευάγγελο Δρίμτζια με την μορφή της Εταιρίας Περιορισμένης Ευθύνης (ΕΠΕ) και ασχολήθηκε με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών έως το 2020 όπου ενσωματώθηκε στην IQ CROPS Ltd και αποτελεί σήμερα το Τμήμα Συμβουλευτικής.

Πιστοί στις αρχές της βιωσιμότητας, συνεχίζουμε με υπευθυνότητα που πηγάζει από την εταιρική μας κουλτούρα να προσφέρουμε ποιοτικές συμβουλευτικές υπηρεσίες. Η βιωσιμότητα καθορίζει την πολύχρονη επιτυχία μας και είναι άμεσα συνυφασμένη με τις στρατηγικές μας δράσεις και δεσμεύσεις στην προσπάθεια μας να είμαστε πρωτοπόροι και άξιο σημείο αναφοράς του κλάδου μας.

Η βιωσιμότητα, η καινοτομία και η ευελιξία, μας έχουν καταστήσει ως έναν Αξιόπιστο Φορέα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών. Οι υπηρεσίες μας επικεντρώνονται στην Εντατική Λαχανοκομία και Ανθοκομία σε Θερμοκήπια και στη Βιολογική & Συμβατική Γεωργία (Δενδροκομία, ελαιοκομία, αμπελουργία, αρωματικά φυτά, αροτριαίες καλλιέργειες) και περιλαμβάνουν γενικές συμβουλές σχετικά με υδροπονικές τεχνικές, επιλογή καλλιέργειας ή προϊόντος, επιλογή ποικιλίας (ποικιλίας), διαδικασίες πολλαπλασιασμού φυτών, γενικές πρακτικές καλλιέργειας, παρακολούθηση των καλλιεργειών δια ζώσης & εξ αποστάσεως, συνταγές θρέψης, συγκομιδή, συσκευασία και μετά-συλλεκτικές συγκομιδής που βασίζονται στις μεθοδολογίες:

Eπιπλέον παρέχουμε υπηρεσίες όπως:

ΣΧΕΤΙΚΑ VIDEOS

απ το χώμα στην ΥΔΡΟΠΟΝΙΑ

TΙ είναι η ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ στο ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ;

Ολική Διοίκηση Θερμοκηπίου

ΥΔΡΟΠΟΝΙΑ & ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ