ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΥΔΡΟΠΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ

VITAL

Το Grodan Vital είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο και ιδανικό υπόστρωμα για τις καλλιέργειες τομάτας, γλυκιάς πιπεριάς, αγγουριας και μελιτζάνας.

Το υπόστρωμα Grodan Vital βασίζεται στην τεχνολογία NG2.0. Η βελτιωμένη δομή του υποστρώματος και οι φυσικές ιδιότητες εγγυώνται γρήγορο επαναγέμισμα. Το νερό και τα θρεπτικά συστατικά κατανέμονται ομοιογενώς σε όλο το υπόστρωμα μηδενίζοντας τις διαφορές στις τιμές του υποστρώματος μεταξύ των πλακών.  Οι καλλιεργητές μπορούν εύκολα να κατευθύνουν τις καλλιέργειες και να έχουν ομοιόμορφη ανάπτυξη. Το Grodan Vital συνδυάζει την απλότητα με την ομοιόμορφη ανάπτυξη της καλλιέργειας, τα αξιόπιστα τεχνικά αποτελέσματα, καθιστώντας το ιδανικό για Καλλιέργεια Ακριβείας.

 

Οφέλη

  • Παραγωγική απόκριση καλλιέργειας
  • Γρήγορη και σταθερή διόρθωση EC
  • Ταχεία, εξαρτώμενη από τις καιρικές συνθήκες απόκριση της καλλιέργειας

 

Προδιαγραφές προϊόντος

  • Μονοετές υπόστρωμα
  • Κατακόρυφη δομή ινών
  • Αδρανείς, υδρόφιλες ίνες

 

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Οι τομάτες επωφελούνται από την ομοιόμορφη κατανομή του νερού και τις αναζωογονητικές ιδιότητες, ενώ οι γλυκές πιπεριές παρουσιάζουν ταχεία αρχική ανάπτυξη και πρώιμη καρπόδεση.

 

Συνδυασμός κύβου-υποστρώματος

Το Grodan Vital, μαζί με τον κύβο πολλαπλασιασμού Plantop, εξασφαλίζει μια σταθερή ισορροπία σε όλη την καλλιεργητική περίοδο.

 

Τεχνολογία NG2.0

Το NG2.0 είναι ο διάδοχος της Τεχνολογίας Νέας Γενιάς και προσθέτει νέα πλεονεκτήματα στα υπάρχοντα. Η κατανομή της υγρασίας είναι ακόμη πιο ομοιόμορφη και η καλλιέργεια αξιοποιεί καλύτερα τον συνολικό όγκο του υποστρώματος. Η συνεχής ανάπτυξη νέων ριζών τόσο στον κύβο όσο και στο υπόστρωμα έχει ως αποτέλεσμα μια υγιέστερη και πιο ζωηρή καλλιέργεια καθ ‘όλη τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου. Αυτά τα οφέλη μεταφράζονται σε υψηλότερες αποδόσεις, βελτιωμένη ποιότητα καρπού και αυξημένη ανθεκτικότητα στις ασθένειες. Η τεχνολογία διατίθεται σε κυβάκια πολλαπλασιασμού , κύβους και υποστρώματα.

VIDEOS - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΤΗ

#1 Οδηγίες σχισμών απορροής σε υπόστρωμα Πετροβάμβακα

#2 Δημιουργία σχισμών απορροής με προ-απορροή σε υποστρώματα Πετροβάμβακα