ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΥΔΡΟΠΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ

SUPREME

Το Grodan Supreme είναι ιδανικό υπόστρωμα για γλυκές πιπεριές (σύστημα V). Επιτυγχάνει υψηλή πρώιμη παραγωγή με την καλύτερη κατά μέσο όρο ποιότητα φρούτων, μέση ποιότητα φρούτων.

Στόχος είναι η υψηλή πρώιμη παραγωγή, υψηλή συνολική παραγωγή και η καλύτερη ποιότητα καρπού. Αυτό απαιτεί ένα υπόστρωμα με ευρύ φάσμα ελέγχου για την περιεκτικότητα σε υγρασία (WC) και EC, που οδηγεί σε καλή ριζοβολία  που είναι η βάση για σθεναρά φυτά.

 

Οφέλη

  • Εύκολο στον έλεγχο
  • Πιο ζωηρά φυτά
  • Καλύτερη ποιότητα φρούτων

 

Προδιαγραφές προϊόντος

  • Μονοετές Υπόστρωμα,  ύψους 10 cm
  • Υπόστρωμα ύψους 10 cm, που αναπτύχθηκε για το σύστημα V
  • Με έξτρα ελαφρύ ανθεκτική  μεμβράνη

 

Χαρακτηριστικά προϊόντος

Το υπόστρωμα Supreme είναι ελαφρώς στενότερο και ψηλότερο (12 x 10 cm) από τα υποστρώματα που χρησιμοποιούνται γενικά για την καλλιέργεια γλυκών πιπεριών (15 x 7,5 cm). Χάρη στην τεχνολογία NG2.0 προσφέρει πολλά σημαντικά πλεονεκτήματα όπως γρήγορο και ομοιόμορφο αρχικό γέμισμα του υποστρώματος, καλύτερη αξιοποίηση του συνολικού όγκου του υποστρώματος και  ακόμα καλύτερη κατανομή υγρασίας και θρεπτικών συστατικών στο πάνω μέρος του υποστρώματος.

 

Συνδυασμός κύβου-υποστρώματος

Ο κύβος Plantop και το υπόστρωμα  Supreme είναι ο τέλειος συνδυασμός. Η ομοιόμορφη δομή του υποστρώματος εγγυάται τη συνεχή ανάπτυξη των ριζών τόσο στον κύβο όσο και στο υπόστρωμα καθ’ όλη τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου.

 

Τεχνολογία NG2.0

Το NG2.0 είναι ο διάδοχος της Τεχνολογίας Νέας Γενιάς και προσθέτει νέα πλεονεκτήματα στα υπάρχοντα. Η κατανομή της υγρασίας είναι ακόμη πιο ομοιόμορφη και η καλλιέργεια αξιοποιεί καλύτερα τον συνολικό όγκο του υποστρώματος. Η συνεχής ανάπτυξη νέων ριζών τόσο στον κύβο όσο και στο υπόστρωμα έχει ως αποτέλεσμα μια υγιέστερη και πιο ζωηρή καλλιέργεια καθ ‘όλη τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου. Αυτά τα οφέλη μεταφράζονται σε υψηλότερες αποδόσεις, βελτιωμένη ποιότητα καρπού και αυξημένη ανθεκτικότητα στις ασθένειες. Η τεχνολογία διατίθεται σε κυβάκια πολλαπλασιασμού , κύβους και υποστρώματα.

VIDEOS - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΤΗ

#1 Οδηγίες σχισμών απορροής σε υπόστρωμα Πετροβάμβακα

#2 Δημιουργία σχισμών απορροής με προ-απορροή σε υποστρώματα Πετροβάμβακα