ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΥΔΡΟΠΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΚΗΠΕΥΤΙΚΑ

gt master 2 min min

Οι επαγγελματίες καλλιεργητές που χρησιμοποιούν τη Διαχείριση της Υγρασίας για να καθοδηγήσουν της φυτεία τους σε βλαστική ή παραγωγική ανάπτυξη δε χρειάζεται παρά να χρησιμοποιήσουν το μονο-εποχικό υπόστρωμα Grodan GT Master®. Οι παραγωγοί παίρνουν τη μέγιστη παραγωγή απο την καλλιέργεια καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, με την ρύθμιση της περιεκτικότητας σε υγρασία ανάλογα με τις απαιτήσεις της εποχής.

– Μέγιστο εύρος ελέγχου που θα οδηγήσει τα φυτά σε βλαστική ή παραγωγική ανάπτυξη
– Αποτελεσματική διαχείριση της EC (ηλεκτρική αγωγιμότητα)
– Μέγιστη ανάπτυξη της ρίζας

Η βέλτιστη ικανότητα διαχείρισης της υγρασίας (επαναγέμισμα), και η διανομή του νερού σε όλο το εύροςς της πλάκας σημαίνει ότι η ανανέωση του θρεπτικού διαλύματος είναι εύκολη, με μικρή αποστράγγιση. Ακόμη και υπο συνθήκες χαμηλού φωτισμού, η EC (ηλεκτρική αγωγιμότητα) μπορεί να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, με ελάχιστο πότισμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αποδοτική χρήση του νερού και του λιπάσματος, περιορίζοντας παράλληλα τις διακυμάνσεις της EC στο υπόστρωμα.

Η δομή διπλού-στρώματος (dual-layer) του Grodan GT Master®, με ένα πυκνό στρώμα επάνω, και ένα πορώδες στρώμα κάτω, παρέχει ομοιόμορφη κατανομή της WC (υγρασία υποστρώματος) και της EC (ηλεκτρική αγωγιμότητα) με αποτέλεσμα οι ρίζες να κατανέμονται ομοιόμορφα σε όλο το υπόστρωμα. Χάρη στην υψηλή ικανότητα απορρόφησης, αυτό οδηγεί σε μια υγιή καλλιέργεια με ισχυρή ανάπτυξη.

VIDEOS - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΤΗ

#1 Οδηγίες σχισμών απορροής σε υπόστρωμα Πετροβάμβακα

#2 Δημιουργία σχισμών απορροής με προ-απορροή σε υποστρώματα Πετροβάμβακα