ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΩΝ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ,ΤΙ; – IERAPETRA 06.06.2018

IERAPETRA6.6.18 min
Πραγματοποιήθηκε η ΕΣΠΕΡΙΔΑ: «ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΩΝ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΙ;» στις 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018 , με την παρουσία 100 και πλέον ατόμων από το χώρο των Θερμοκηπίων και της Γεωργικής Επιχειρηματικότητας (Παραγωγοί, Οργανώσεις, Γεωπόνοι –Τεχνικοί Σύμβουλοι, κλπ) στο Δημαρχείο Ιεράπετρας, στο Κτήριο Μελίνα Μερκούρη.

Όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση, τελικά συμφώνησαν ότι η επόμενη μέρα της την Κρίσης, οι επιχειρήσεις του Κλάδου των Θεροκηπιακών προιόντων που θα επιβιώσουν θα έχουν κοντινή σχέση με:

* την Ηλεκτρονική Συνεργασία
* στην αποτελεσματικότητα των logistics των διαφόρων μορφών εμπορίου
* την διαχείριση των πόρων (φυσικών και ανθρώπινων)
* και το Βranding των επιχειρήσεων (παρά των προιόντων)

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες για τη συνεισφορά τους στο διάλογο.

Ευχαριστίες και στους Ανθρώπους του Δήμου Ιεράπετρας και στον Δήμαρχο κ. Θεοδόση Καλαντζάκη Theodosis Kalantzakis για το φιλόξενο χώρο.

 — with Christos D. KatsanosTheodosis KalantzakisEvagelos DrimtziasManos Kaparakis,Giorgos Lyratzakis and Kostas Giagtzoglou.

Σκηνές απ την εκδήλωση “Προκλήσεις στον Κλάδο των Θερμοκηπιων .Μετά την.Κρίση,τι στο φιλόξενο χώρο του Δημαρχείου Ιεράπετρας @E_Drimtzias @th_kalantzakis @Q_PLANIntl @MyUltraLife @digartzonikas @lyviakis @kostas_giag pic.twitter.com/WXQRZf4jT9

— IQ Crops Ltd (@iqcrops) June 7, 2018

Connect With Us

Καλέστε μας ή αποστείλετε email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.