ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΗΣ IQ CROPS & του IRTC ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΠΙΝΗ

HARPINI min

Από την ίδρυση του The DKG Group ( πίσω στο 1993), η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ήταν ένας απ του κύριους πυλώνες που μας διέκρινε.

Η αρχή έγινε με την ΥΔΡΟΠΟΝΙΑ Grodan που εγκαθιδρύσαμε σε επαγγελματικό πεδίο στην Ελλάδα και τις Βαλκανικές Χώρες.

Με την γέννηση της IQ Crops Ltd το 2011, θέλαμε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα παραπέρα. Να μπούμε στους χώρους της Βιοτεχνολογίας και της Νανοτεχνολογίας (προσφάτως και στο χώρο τους ανθρώπινου φαρμάκου μέσω του συστήματος Medi Canna Best). Δύο ακόμα πεδία Καινοτομίας τόσο για την επιχείρησή μας όσο και για τις αγορές της Ελλάδας, των Βαλκανίων και της Νοτιανατολικής Μεσογείου.

Έτσι δεν θα μπορούσαμε παρά να μοιραστούμε τη γνώση και την εμπειρία που αποκτήσαμε μέσω των συνεργασιών του IRTC (του πυλώνα διαχείρισης της ώσης και της εμπειρίας του Ομίλου μας), μας με τα τεχνικά Τμήματα της Plant Health Care και Plant Health Cure BV .

Μεγάλη τιμή για εμάς ήταν η αποδοχή από την Δρ. Aoife Dillon Τεχνικής Διευθύντριας της Plant Health Care, της πρόσκλησής μας να επισκεφτεί την Ιεράπετρα, να συνομιλήσει με παραγωγούς στα θερμοκήπια τους, να δει από πρώτο χέρι της εφαρμογές των προϊόντων Χαρπίνης και φυσικά να παρουσιάσει ως επίσημη προσκεκλημένη «Το ρόλο της Χαρπίνης στην Αμυντική Λειτουργία των Φυτών» σε ένα κοινό 70 Γεωτεχνικών και Παραγωγών.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν τη χρήση των Χαρπινών και την σωστή εφαρμογή τους στις καλλιέργειες τους, όπως και να τους απαντηθούν ερωτήματα που είχαν.

Οι νέες ιδέες παίρνουν κάποιο χρόνο μέχρι να γίνουν κατανοητές από την αγορά και να αρχίσουν να εφαρμόζονται.
‘Εμείς όμως έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να περιμένουμε ενώ συνάμα να εκπαιδεύουμε συναδέλφους γεωτεχνικούς και παραγωγούς στη νέα γλώσσας επικοινωνίας με τα φυτά.

Θερμές ευχαριστίες σε όσους τίμησαν με την παρουσία του την εκδήλωση, όπως και στους ανθρώπους του BIC Κρήτης για την άψογη συνεργασία.

Ευχαριστίες επίσης στο portal hxonews.gr για την δημοσιογραφική κάλυψη της εκδήλωσης καθώς και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ηχώ fm 99,8 Ιεράπετρα – Λασίθι και Planet Radio 90,6 για τη ραδιοφωνική κάλυψη.

Connect With Us

Καλέστε μας ή αποστείλετε email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.